
Google Fotos kom som en fantastisk service til at gemme alle billeder på vores mobil takket være det faktum, at den begyndte at tilbyde ubegrænset plads. Sandheden er dog, at når vores mobiltelefon synkroniserer billederne, bruger den også batteri, og vi vil måske undgå, at mobilen bruger batteri til at synkronisere med Google Fotos. Dette er muligt ved at konfigurere det til kun at synkronisere Google Fotos, når mobilen oplades.
Synkroniser kun under opladning
Som standard synkroniserer Google Fotos ikke billeder, når vi ikke er forbundet til et WiFi-netværk. Formålet med dette er at undgå fuldstændig at forbruge den mængde data, som vi har indgået kontrakt med i vores rate. Sandheden er dog, at det ikke er tilfældet med batteriet. Processen med at synkronisere billederne bruger også batteri, men som standard er Google Fotos synkroniseret til at konfigurere billederne til enhver tid, uanset om mobilen oplades eller ej, hvilket kan få os til at dræne batteriet, når vi tager mange billeder , fordi du synkroniserer. At have et WiFi-netværk betyder ikke nødvendigvis, at vi er hjemme, eller at vi kan lade batteriet op. Derfor er en god mulighed at konfigurere Google Fotos, så den kun synkroniserer billederne i tilfælde af, at mobilbatteriet oplades.
Denne mulighed er meget nem at finde, da den er i Google Indstillinger. Ikke i de normale indstillinger på vores mobil, men i Google Indstillinger. Her går vi til Backup Google Photos og ser efter muligheden "Kun under indlæsning." Det, vi skal gøre, er naturligvis at aktivere denne mulighed, så billederne kun synkroniseres, når mobilen oplades. På denne måde bliver hverken den datahastighed, som vi har indgået aftale om, brugt eller batteriet på vores smartphone til synkronisering af billederne.
